Terug

Volg Vandaag Inside

Sneijder werkt aan comeback en gaat trainen bij amateurs

Sneijder werkt aan comeback en gaat trainen bij amateurs

13 juli 2020, 14:39

Na Arjen Robben werkt ook recordinternational Wesley Sneijder aan een comeback als voetballer. Volgens RTV Utrecht kriebelt het voetballen nog steeds bij de middenvelder en gaat Sneijder daarom meetrainen met hoofdklasser DHSC. De spelverdeler sluit vanaf 27 juli aan bij het team van Gert Kruys.

Sneijder heeft er geen geheim van gemaakt graag nog eens uit te komen voor de club uit zijn geboortestad FC Utrecht. Directeur voetbalzaken Jordy Zuidam liet eerder al weten dat de deur voor Sneijder open staat. 'De bal ligt bij hem. Wesley heeft nu tijd om zelf te bepalen of hij dat ziet zitten. Een topfitte en gedreven Sneijder is natuurlijk altijd interessant voor FC Utrecht', liet Zuidam weten aan de NOS.

Sneijder lijkt dus te hebben geluisterd naar deze woorden. Geïnspireerd door oud-ploeggenoot Robben, die eerder al besloot terug te keren bij jeugdliefde FC Groningen, trekt Sneijder zijn voetbalschoenen weer aan.

Begin deze maand bracht Sneijder zijn biografie uit geschreven door Kees Jansma. Hélène Hendriks was voor Veronica Inside aanwezig om de details van het boek te bespreken. Bekijk hier de beelden!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.