Terug

Volg Vandaag Inside

Sneijder tipt KNVB: 'Hij is voor dit Oranje de beste optie'

Sneijder tipt KNVB: 'Hij is voor dit Oranje de beste optie'

7 sep 2020, 15:00

Wesley Sneijder weet wel wie de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal moet worden. De recordinternational schuift in de talkshow van Voetbal International Frank de Boer naar voren.

'Oranje is een aantal jaren geleden een weg ingeslagen met Ronald Koeman en Koeman heeft dat voortreffelijk gedaan', begint Sneijder zijn verhaal. 'Lodeweges zal aanblijven als assistent, dat is de verwachting. Ik vind dat je daar iemand naast moet zetten die naar buiten toe iets uitstraalt en waar de spelers een goed gevoel bij hebben. Ik heb een aantal namen de revue horen passeren, maar ik zou iemand aanstellen die jong is, gretig is en een naam heeft wereldwijd.'

De oud-voetballer weet wel wie hij voor de groep zou zetten. 'Ik zou Frank de Boer nemen. Hij heeft het goed gedaan in Nederland, is ongelukkig geweest in z'n keuzes in het buitenland. Hij ademt het Nederlands voetbal en ik denk dat hij voor Oranje en deze ploeg de beste optie is', aldus Wesley Sneijder.

Een terugkeer van Louis van Gaal ziet Sneijder echter niet zitten. 'Louis van Gaal heeft z'n eigen wil, en dat weten we allemaal. Ik denk dat het Nederlands elftal gewoon verder wil met waar ze mee bezig zijn.'

Johan tipt niet Frank de Boer maar iemand anders als mogelijke opvolger van Ronald Koeman.

Johan tipt Bosz als opvolger Koeman
1:22
Johan tipt Bosz als opvolger Koeman

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.