Terug

Volg Vandaag Inside

Sneijder staat open voor functie bij Ajax na vertrek Overmars

Sneijder staat open voor functie bij Ajax na vertrek Overmars

15 feb 2022, 20:52

Wesley Sneijder staat open voor een technische functie bij Ajax. Dat vertelde hij vlak voor het duel tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid bij RTL7. Sneijder analyseert het duel in de achtste finales van de Champions League voor de televisiezender.

'Ik ben niet direct gepolst', zei Sneijder, die bij Ajax debuteerde in het betaalde voetbal. 'Maar ik zou er wel voor openstaan. Ajax is een groot bedrijf, ik zou het ook niet gelijk in mijn eentje willen doen. Misschien meer als uithangbord, met iemand uit het bedrijfsleven naast me. Marc Overmars heeft de laatste jaren onder meer zoveel voor elkaar gekregen omdat hij uit het voetbal komt. Dan gaan er deuren open. Dat is gewoon zo.'

'Ik heb ook geprobeerd om bij FC Den Bosch de technische zaken te gaan doen', zei Sneijder. 'Maar dat is uiteindelijk niet gelukt. Ik heb het de afgelopen tijd geprobeerd in het trainersvak en het agentschap. Maar ik denk nu vooral de technische richting op. Ze mogen mij dus benaderen.'

Ajax gaat de komende tijd op zoek naar een opvolger voor Overmars, die is vertrokken na een langdurige periode van grensoverschrijdend gedrag jegens vrouwen op de werkvloer van de club uit Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.