Terug

Volg Vandaag Inside

Sneijder sceptisch over Van Gaal: 'Dat gaat hem straks opbreken’

Sneijder sceptisch over Van Gaal: 'Dat gaat hem straks opbreken’

19 aug 2021, 18:34

Wesley Sneijder zet vraagtekens bij de aanstelling van Louis van Gaal als nieuwe bondscoach. Bij RTL legt de oud-international van Oranje uit waarom hij het niet ziet zitten.

'Hij wil iedereen naar zijn hand zetten. En dat kan hij ook. Alleen de tijd is er nú niet en dat gaat hem straks opbreken.' Tijdens het WK van 2014 in Brazilië lagen Sneijder en Van Gaal met elkaar in de clinch over de fitheid van Sneijder. De geboren Utrechter geeft aan dat hij spreekt uit ervaring en weet dat LVG meer tijd zou willen hebben. 'Hij kan het, maar hij heeft tijd nodig. En dat heeft hij niet niet'.

Van Gaal beaamde tijdens de persconferentie overigens zelf ook dat hij niet zeker is van de huidige timing. Over een kleine twee weken hervat Oranje de WK-kwalificatiecyclus met een uitwedstrijd in Noorwegen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.