Terug

Volg Vandaag Inside

Sneijder reageert woest op 'indianenverhalen': 'Dit bericht is voor alle debielen'

Sneijder reageert woest op 'indianenverhalen': 'Dit bericht is voor alle debielen'

8 nov 2021, 19:22

Wesley Sneijder heeft via Instagram gereageerd op het nieuws dat hij en Dirk Kuyt als getuigen zijn gehoord in een onderzoek naar de criminele organisatie van de Haagse 'godfather' Piet S. De voormalig internationals van Oranje zouden in het verleden hebben gegokt op een illegale goksite genaamd Edobet. Volgens het OM werd de illegale goksite opgezet door Freddy S., de zoon van Piet S. Sneijder benadrukt via Instagram dat hij niets met deze ‘onzin’ te maken heeft. 

De politie heeft via afgeluisterde gesprekken gehoord dat Sneijder en Kuyt regelmatig via Edobet zouden hebben gegokt. 'Dirk Kuyt speelt soms 25 ruggen (25.000 euro) per dag,' was te luisteren in een van de gesprekken. De politie hoorde In een ander gesprek dat Sneijder schulden zou hebben bij Edobet en het niet kon betalen, waardoor hij en zijn familie 'het ziekenhuis ingetrapt moeten worden'.

In verschillende columns werd maandag aandacht besteed aan het onderzoek. Onder andere Ronald Waterreus (De Limburger), en Hugo Borst (AD) lieten hun licht schijnen op de zaak, en daar is de recordinternational van het Nederlands elftal allesbehalve blij mee. ‘Dit bericht is voor alle debielen die maar half een artikel lezen of het half willen lezen! 1. Ik ben geen wanbetaler, want ik heb daar nooit gegokt. 2. Zoals in het artikel beschreven, heb ik niets met die hele onzin te maken’, reageert Sneijder via Instagram.

Sneijder zegt te reageren op de situatie omdat er veel "indianenverhalen" rond gaan. ‘Daar zijn we in Nederland heel goed in', zo gaat Sneijder verder. 'Dus nogmaals, ik heb niets met dit hele verhaal te maken. Dus voor degenen die liever hadden gezien dat ik nu een probleem zou hebben, jammer want er is niets. Dus blijf vooral lekker verder haten!!!’’

De voormalig-middenvelder zag de ene na de andere column voorbij komen. ‘Om allemaal heel hard gelachen’, schrijft Sneijder. ‘Die schrijvertjes zaten weer klaar met hun pennetjes hoor. Om vervolgens te willen scoren, door onzin te verkopen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.