Terug

Volg Vandaag Inside

Sneijder moest Van de Beek rustig houden: 'Ga geen ruzie maken'

Sneijder moest Van de Beek rustig houden: 'Ga geen ruzie maken'

6 sep 2020, 17:48

Wesley Sneijder vertelde vanmorgen in de uitzending van Voetbal International hoe hij Donny van de Beek adviseerde om rustig te blijven, tijdens een periode dat de middenvelder gepasseerd werd.

Sneijder kan zich een moment herinneren uit 2018 toen Van de Beek op de bank begon tijdens een wedstrijd tegen Standard Luik. 'Ik ken dit moment, ik spreek Donny heel veel', zo vertelt Sneijder. 'Toen heb ik hem ook gesproken, in die periode. Ik heb hem rustig moeten houden. Ik was de wijze man, terwijl ik zelf waarschijnlijk anders gereageerd zou hebben in die situatie', zegt Sneijder lachend.

'Ik zei tegen hem: blijf rustig, ga geen ruzie maken. Uiteindelijk heb je jezelf ermee. Toen is hij ook rustig gebleven.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.