Terug

Volg Vandaag Inside

Sneijder maandag toch niet bij groepstraining DHSC

Sneijder maandag toch niet bij groepstraining DHSC

22 juli 2020, 11:18

Wesley Sneijder zal maandag bij de amateurs van DHSC nog ontbreken op het trainingsveld. De recordinternational heeft afgezegd, waarschijnlijk omdat hij dan nog in het buitenland is. Dat meldt RTV Utrecht. Het is nog onduidelijk wanneer de oud-middenvelder wel met de training bij de hoofdklasser gaat beginnen.

'Er is veel publiciteit naar uitgegaan, daarom is het goed om te laten weten dat hij er maandag niet bij is', liet voorzitter Hans Berrens op de regionale zender weten. 'Als hij vindt en denkt dat hij kan, is het de bedoeling dat hij zal aansluiten.'

De 36-jarige Utrechter heeft nauwe banden met de club uit de wijk Ondiep. Het sportcomplex van DHSC draagt de naam van Wesley Sneijder, z'n broertje Rodney is aanvoerder van het eerste elftal en z'n oudere broer Jeffrey de assistent van trainer Gert Kruys.

Sneijder stopte een jaar geleden als profvoetballer. Supporters van FC Utrecht willen dat hij, net als Arjen Robben bij FC Groningen, terugkeert als prof en nog een jaar voor hun club gaat spelen. Sneijder beloofde de fans onlangs om daarover na te denken. Hij denkt binnen twee, drie maanden weer topfit te kunnen zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.