Terug

Volg Vandaag Inside

Sneijder is roddels zat: 'Ik laat mensen niet met mijn leven rotzooien'

Sneijder is roddels zat: 'Ik laat mensen niet met mijn leven rotzooien'

15 juli 2019, 23:28

Sneijder heeft zich boos uitgelaten richting de pers via zijn Instagram-account. De oud-international laat via een foto en een lange lap tekst weten klaar te zijn met alle roddels rondom hem en Yolanthe.

In het bericht bevestigd Sneijder dat hij en Yolanthe uit elkaar zijn, maar nog niet officieel gescheiden zijn. Verder neemt hij het op voor Yolanthe en noemt hij haar een geweldige vrouw voor hem en zijn kind.

De Turkse media meldden eerder vandaag dat een scheiding tussen Wes en Yo aanstaande is en dat Wesley ongeveer 19 miljoen moet betalen aan Yolanthe. De twee zijn namelijk in gemeenschap van goederen getrouwd. Volgens Turkse roddels is Wesley alleen bereid om 15 miljoen te betalen, maar ook hier maakt Wesley korte metten mee. Volgens de oud-middenvelder is er namelijk helemaal niks waar van de berichtgeving over de situatie tussen hem en zijn vrouw.

Sneijder laat in het bericht weten veel fouten te hebben gemaakt tijdens het huwelijk. Hij voegt eraan toe dat dit zaken zijn die niemand wat aan gaat. Vorige maand doken er nog beelden op van Wesley waarop hij dronken op een auto stond. Hiervoor werd de ex-middenvelder van onder andere Ajax, Real Madrid en Internazionale opgepakt en moest hij de schade van 6000 euro betalen.

Bekijk hier het hele bericht waarin wesley fel van zich afbijt

source=ig

Johan over scheiding Wes en Yolanthe: 'Trouwen is kapitaalsvernietiging'
4:41
Johan over scheiding Wes en Yolanthe: 'Trouwen is kapitaalsvernietiging'
Heftige beelden: Wesley Sneijder die auto vernielt
1:28
Heftige beelden: Wesley Sneijder die auto vernielt

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.