Terug

Volg Vandaag Inside

Sneijder fileert Schreuder na nederlaag Ajax: 'Dan ben je amateuristisch bezig'

Sneijder fileert Schreuder na nederlaag Ajax: 'Dan ben je amateuristisch bezig'

5 okt 2022, 09:27

Wesley Sneijder heeft na de ruime nederlaag van Ajax tegen Napoli (1-6) geen goed woord over voor trainer Alfred Schreuder. De oud-Ajacied kan zich totaal niet vinden in de tactische beslissingen van de trainer van de Amsterdammers, zo vertelt Sneijder bij RTL7.

"Ajax heeft Napoli in zijn kracht gebracht. Er is geen rekening gehouden met de snelheid en kwaliteiten van Napoli, dan ben je amateuristisch bezig. We zaten na de rust nog niet op onze plek en het stond al 1-4. Dan zit er gewoon iets niet goed", aldus Sneijder. "Waarom wordt er niet in de rust gewisseld of eerder ingegrepen? Waarom worden telkens dezelfde jongens er vanaf gehaald? Ik had eigenlijk een gefrustreerde Berghuis willen zien, die gewoon zegt: 'Ik ben er klaar mee dat ik gewisseld word'", zegt Sneijder, die niet begrijpt dat oudere spelers als Daley Blind en Dusan Tadic wel op het veld mochten blijven staan.

"Het is werkelijk waar een schande dat sommige jongens op dit moment nog op het veld mogen staan", aldus de oud-voetballer. Het ijzersterke Napoli is na drie speelronden koploper in groep A met 9 punten, gevolgd door Liverpool (6), Ajax (3) en Rangers FC (0). Volgende week woensdag treffen Napoli en Ajax elkaar weer, dan in Italië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.