Terug

Volg Vandaag Inside

'Sneijder en Yolanthe hadden intiem en gezellig etentje bij vrienden'

'Sneijder en Yolanthe hadden intiem en gezellig etentje bij vrienden'

1 apr 2021, 01:55

Wesley Sneijder doet er alles aan om Yolanthe voor zich terug te winnen, meldt de Story. De echtscheiding tussen de twee is nog altijd niet definitief en Yolanthe houdt de deur voor Sneijder op een kier.

Een nabije bron vertelt aan Story: 'Wesley en Yolanthe zijn onlangs samen een hapje gaat eten bij vrienden, dat was erg intiem en gezellig.'

Wesley zou niets liever willen dan een hereniging met Yolanthe: 'Hij heeft erg veel spijt van zijn fouten. Omdat Wesley en Yolanthe nog veel samen zijn, weten zelfs zijn vrienden en familie niet precies of ze definitief uit elkaar zijn.'

In de Veronica Inside Ochtendshow vertelde Yolanthe onlangs dat ze Wesley bijna dagelijks spreekt. Bekijk het in de video hieronder!

Yolanthe: 'Ik spreek Wesley bijna elke dag'
5:19
Yolanthe: 'Ik spreek Wesley bijna elke dag'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.