Terug

Volg Vandaag Inside

‘Sneijder deed alsof hij Kuyt niet herkende en stelde zich aan hem voor’

‘Sneijder deed alsof hij Kuyt niet herkende en stelde zich aan hem voor’

14 mei 2021, 10:28

Mark van Bommel, Wesley Sneijder, Dirk Kuyt en Johnny Heitinga zijn binnenkort te zien in Villa Oranje. In het Videoland-programma blikken de voormalig internationals terug op hun carrière en kijken ze alvast vooruit naar het EK van komende zomer. 

Vorige week zagen we in een teaser van Videoland hoe Mark van Bommel tijdens een spelletje in een zwembad valt en de anderen op de grond van het lachen krijgt. Met de sfeer tussen de oud-voetballers lijkt het dus wel goed te zitten, zo bewijst ook de volgende anekdote van Frank Evenblij, die de presentatie van Villa Oranje op zich neemt. ‘Het was gelijk aan toen die gasten elkaar na lange tijd weer zagen’, vertelt de presentator aan De Telegraaf. ‘Meteen waren er grappen en pesterijtjes. Toen Sneijder kwam aanlopen op de luchthaven deed hij net alsof-ie Kuyt, die schijnbaar iets aan zijn gezicht heeft laten doen, niet herkende en stelde zichzelf aan hem voor.’

Kuyt verraste alles en iedereen door onlangs met een compleet nieuw uiterlijk op televisie te verschijnen. Ook Jan Boskamp was verbaasd over de nieuwe look van Kuyt en reageerde in een uitzending van Veronica Inside op het nieuwe uiterlijk van de 104-voudig international. 

Jan ziet nieuwe look van Dirk Kuyt: 'Het lijkt wel of hij de ...
3:42
Jan ziet nieuwe look van Dirk Kuyt: 'Het lijkt wel of hij de ...

Bron: De Telegraaf

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.