Terug

Volg Vandaag Inside

Sneijder breidt TV-werk uit en heeft eerste presentatieklus te pakken

Sneijder breidt TV-werk uit en heeft eerste presentatieklus te pakken

15 feb 2022, 12:25

Sinds zijn voetbalpensioen in 2019, is Wesley Sneijder niet van de buis af te slaan. De recordinternational van het Nederlands elftal analyseert Champions League-voetbal voor RTL7, schoof een aantal keer aan bij De Oranjezomer en was een van de deelnemers in het eerste seizoen van Villa Oranje. Laatstgenoemde klus is de voormalig voetballer zo goed bevallen, dat hij zijn werk voor de Videoland-serie gaat uitbreiden. 

In het eerste seizoen was Sneijder een van de vier deelnemers, en reisde hij samen met presentator Frank Evenblij en de oud-internationals Dirk Kuijt, Mark van Bommel en John Heitinga af naar Ibiza om er herinneringen op te halen aan hun zilveren WK-campagne in 2010. Met het WK in het vooruitzicht, plant RTL een tweede seizoen waarin Sneijder een grote rol moet gaan spelen. 

De voormalig-middenvelder van onder andere Ajax, Real Madrid en Inter zal in het tweede seizoen niet te zien zijn als deelnemer, maar als co-presentator, weet mediadeskundige Rob Goossens. ‘Wesley Sneijder wordt co-presentator van Villa Oranje schrijft de journalist in de nieuwste editie van Veronica Superguide. ‘RTL wil het nieuws over Sneijder nog niet bevestigen en meldt dat het tweede seizoen nog niet is aangekondigd.’

Goossens zocht contact met Sneijder, zodat de Utrechter het hardnekkige gerucht kon bevestigen. ‘Maar Sneijder reageerde niet op welgemeende felicitaties per Whatsapp...’, besluit de journalist.

De nieuwe Veronica Superguide ligt vanaf vandaag in de winkel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.