Terug

Volg Vandaag Inside

Sneek Wit Zwart 1 verplaatst training naar vroeg tijdstip in de ochtend

Sneek Wit Zwart 1 verplaatst training naar vroeg tijdstip in de ochtend

28 nov 2021, 17:34

Sneek Wit Zwart 1 heeft de training van aankomende dinsdag verplaatst naar 05:30 uur. De club heeft dit besloten vanwege de nieuwe coronamaatregelen. Het elftal staat met 27 punten bovenaan in de 3e klasse A.

'De nieuwe coronamaatregelen noodzaken ons vlaggenschip om in de vroege ochtend te trainen. Het team is volop in de kampioensrace, nadat zaterdag de negende overwinning op rij werd geboekt', schrijft de club op de website.

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen wil dat de KNVB de competitie stillegt na de vrijdagavond aangekondigde maatregelen van het kabinet ter bestrijding van het coronavirus. Dat zegt Ben van Olffen, voorzitter van de organisatie. Na 17.00 uur mag er voorlopig niet meer worden getraind. 'Het is triest', zegt hij. 'Maar niet meer trainen betekent niet meer voetballen. Dat kan niet anders. We moeten voorlopig stoppen met de competitie.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.