Terug

Volg Vandaag Inside

Slutsky slacht 'slechtste scheids ter wereld' Gözübüyük

Slutsky slacht 'slechtste scheids ter wereld' Gözübüyük

7 apr 2019, 19:29

Leonid Slutsky had zondag na de wedstrijd tussen Vitesse en PSV (3-3) geen goed woord over voor Serdar Gözübüyük.

De Russische trainer begreep meerdere beslissingen die de scheidsrechter nam niet. ,,Hij is slecht, arrogant en egoïstisch. Het lijkt wel of de show om hem draait. Hij is de slechtste scheidsrechter van de wereld'', zei Sloetski na afloop op de persconferentie in de Gelredome. ,,Misschien houdt hij niet van dikke mensen, dat zou kunnen. Misschien dat dat het is. Ik weet het niet.''

Gözübüyük gaf PSV in de 41e minuut een strafschop. Hirving Lozano versierde een strafschop na een duel met doelman Remko Pasveer. De scheidsrechter ging niet naar de kant om televisiebeelden te bekijken. Dat deed hij even later wel toen hij Vitesse een strafschop gaf nadat Gastón Pereiro met te hoog been inkwam. Slutsky: ,,Waarom ging hij de eerste keer wel kijken en de tweede keer niet. Ik begrijp er niets van.''

Slutsky oneens met kritiek op speelstijl

Slutsky oneens met kritiek op speelstijl
5:15
Slutsky oneens met kritiek op speelstijl

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.