Terug

Volg Vandaag Inside

'Sluit niet uit dat we op het verkeerde vliegveld zouden landen'

'Sluit niet uit dat we op het verkeerde vliegveld zouden landen'

23 feb 2021, 14:02

Raemon Sluiter wordt niet de nieuwe teammanager van Feyenoord. De naam van de tenniscoach kwam de voorbije dagen vaak voorbij, maar Sluiter heeft na een gesprek met Feyenoord al laten weten dat het 'm niet gaat worden.

"Krijg wat vragen over dat ik in de race zou zijn voor de baan als teammanager bij Feyenoord. Na een, zoals ze dat zeggen goed oriënterend gesprek, heb ik de club een dikke week geleden laten weten dat ik van de lijst af kan. Prachtige club, geweldige sport, maar ik hou het bij tennis", aldus Sluiter op Twitter. Gevolgd door: "Dank jullie wel voor de reacties. Denk dat ik goed met spelers en staf om zou kunnen gaan, maar sluit ook niet uit dat we bij een Europese uitwedstrijd op het verkeerde vliegveld zouden landen…Veel en strak organiseren niet mijn kwaliteit. Voor iedereen beter zo!"

Bas van Noortwijk stopt na dit seizoen als teammanager van Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.