Terug

Volg Vandaag Inside

Slovenië ontslaat bondscoach Kavcic

Slovenië ontslaat bondscoach Kavcic

18 okt 2018, 10:55

LJUBLJANA (ANP) - De Sloveense voetbalbond heeft bondscoach Tomaz Kavcic ontslagen. Onder leiding van de 64-jarige Kavcic wist de nationale ploeg slechts één van de zeven interlands te winnen, een vriendschappelijke ontmoeting met Montenegro (2-0). In de Nations League dreigt degradatie naar de laagste divisie.

Met één punt uit vier wedstrijden staan de Slovenen onderaan in hun groep in divisie C. ,,De slechte resultaten in de Nations League en het slechte spel van de ploeg zijn voor ons reden om Kavcic te ontslaan'', zegt bondsvoorzitter Radenko Mijatovic. Hij benadrukte dat die beslissing zeker niet komt door druk van de publieke opinie. ,,Anders hadden we dit wel al eerder gedaan.''

De bond neemt de tijd voor de zoektocht naar een opvolger. ,,Het liefst willen we zo snel mogelijk een nieuwe bondscoach aanstellen, maar we gaan voor een trainer met kwaliteit. Desnoods maken we de Nations League af met de huidige staf.'' Slovenië speelt volgende maand nog tegen Noorwegen en Bulgarije, de landen die strijden om promotie naar divisie B.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.