Terug

Volg Vandaag Inside

Slot in halve finale beker tegen FC Groningen weer op de bank bij Feyenoord

28 feb 2024, 17:57

Arne Slot zit donderdag weer op de bank als Feyenoord het in De Kuip opneemt tegen FC Groningen in de halve finale van de KNVB-beker. De trainer van de Rotterdammers miste zondag het competitieduel bij Almere City FC (0-2) omdat hij griep en koorts had.

"Het was een zware wedstrijd, zo kort na 120 minuten en strafschoppen tegen AS Roma die zowel fysiek als mentaal veel van de spelers hebben gevraagd (zie samenvatting in de video bovenaan deze pagina.) Desondanks zijn we in Almere niet door de ondergrens gezakt en hebben we opnieuw de nul gehouden. Daar heb ik de jongens en de staf een groot compliment voor gemaakt", zei Slot op een persconferentie.

Feyenoord is in eigen stadion duidelijk de favoriet tegen FC Groningen, dat vorig seizoen uit de Eredivisie degradeerde en nu in de eerste divisie op de zesde plaats staat. "Net als eerder bij FC Emmen is Dick Lukkien erin geslaagd om een elftal neer te zetten met een eigen manier van spelen. Daarin zie je bij al hun wedstrijden echt de hand van de trainer terug. En dat verwachten we morgen ook, gecombineerd met het fanatisme dat zij aan die speelstijl toevoegen", aldus Slot.

De winnaar van Feyenoord tegen FC Groningen neemt het zondag 21 april in de finale van de beker op tegen NEC, dat dinsdag na verlenging bij SC Cambuur won (1-2).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.