Terug

Volg Vandaag Inside

Arne Slot wijst aanvoerder van Feyenoord voor duel met AZ aan

Arne Slot wijst aanvoerder van Feyenoord voor duel met AZ aan

17 feb 2023, 14:35

Arne Slot heeft vrijdagmiddag op de persconferentie bekendgemaakt wie de aanvoerder van Feyenoord is in het duel met AZ. De topper in de Eredivisie staat zaterdagavond om 21:00u op het programma.

Lutsharel Geertruida zal bij Feyenoord de aanvoerdersband dragen, vertelt Slot: "Aanvoerder één is Kökcü, en dan hebben we Trauner en daarachter Justin. Zij zijn er alle drie niet. Dan moet je een nieuwe kiezen voor deze wedstrijd, en Lutsharel is degene die we hebben gekozen."

"Hij is een goede en belangrijke speler, maar hij is ook trots om het Feyenoord-shirt te dragen. Hij is al lang bij ons en komt uit de eigen opleiding, dus allerlei redenen om hem morgen aanvoerder te maken," besluit Slot over Geertruida.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.