Terug

Volg Vandaag Inside

Slot teleurgesteld over hoge toegangsprijzen: 'Ik had me hier graag mee bemoeid'

Slot teleurgesteld over hoge toegangsprijzen: 'Ik had me hier graag mee bemoeid'

9 feb 2023, 00:00

Feyenoord-trainer Arne Slot is teleurgesteld over de hoge toegangsprijzen voor een bekerduel in De Kuip. De Rotterdammers speelden woensdagavond in een deels lege Kuip tegen NEC, wat met name had te maken met de prijzen van de kaartjes.

"Ik weet niet precies wat een kaartje gekost heeft, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik ook wel teleurgesteld was in het feit dat ik voor de wedstrijd hoorde dat er maar 20.000 mensen kwamen", zegt Slot na afloop van de wedstrijd op het persmoment. "Dan was ik niet teleurgesteld in de mensen. Maar voor het feit dat wij er niet voor gekozen hebben het stadion vol te hebben."

De trainer had zich graag willen bemoeien met de hoge toegangsprijzen. Een kaartje tegen NEC kostte al gauw ruim 40 euro. "Mensen zeggen wel eens dat ik me overal mee wil bemoeien; ik had graag gewild dat ik me hiermee bemoeid had. Ik had heel graag gezien dat het stadion vol had gezeten, maar het zat nog veel voller dat ik vooraf hoorde. Uiteindelijk iedereen blij, behoudens die supporter die veel betaald heeft, maar die heeft wel waar voor z'n geld gehad."

Slot had zich al neergelegd bij uitschakeling

Slot had zich al neergelegd bij uitschakeling in de KNVB-beker. NEC leek de Rotterdammers in de achtste finales te verslaan, maar na een sensationele slotfase vond Feyenoord alsnog een manier om de kwartfinales te bereiken.

"Ik dacht: dit gaat 'm niet meer worden", bekende Slot na afloop van de met 5-3 gewonnen penaltyreeks. "Door de 1-2 en de rode kaart kregen we weer een klein beetje hoop en uiteindelijk kregen we zelfs grote kansen om nog te winnen voor de verlenging."

"Het is natuurlijk niet ideaal dat deze wedstrijd 120 minuten duurde, zeker gezien de blessures die we hebben. Daarom is het in mentaal opzicht natuurlijk wel heel lekker dat we hebben gewonnen en door zijn." Na de reguliere speeltijd stond het 2-2 en na de verlenging 4-4.

Zondag komt Feyenoord weer in actie. De ploeg van Slot reist af naar Friesland voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Een dag eerder wordt de tegenstander voor de kwartfinale in de beker bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.