Terug

Volg Vandaag Inside

Slot spreekt boodschap in voor Van Polen: 'Daar kun je enorm trots op zijn!'

24 apr 2024, 17:57

Bram van Polen stopt na dit seizoen met voetballen. De 38-jarige Harderwijker speelde zeventien seizoenen voor PEC Zwolle. Slot heeft via een videoboodschap mooie woorden over voor de profvoetballer.

“Goedemiddag, hier vanuit Rotterdam. Dat klinkt gek voor iemand die achttien jaar in het eerste elftal van Zwolle heeft gespeeld, maar hier in Rotterdam heb jij waarschijnlijk je allermooiste moment als profvoetballer meegemaakt en dat was in De Kuip", begint Slot. "Waar jullie het voor elkaar kregen om met 5-1 van Ajax te winnen en je zelf ook nog een goal maakte. Ik denk dat ik namens jou spreek als ik zeg dat dát jouw allermooiste moment is in je Zwolse periode, maar achttien jaar betaald voetbal is ook écht een enorme prestatie."

Slot kan het niet laten om ook nog even met Van Polen te dollen. "Voor de mensen die het niet weten, we hebben ook nog een tijdje samengespeeld, en daarom probeer ik de mensen uit te leggen waarom het achttien jaar vol te houden was voor jou. In de drie jaar dat wij namelijk samen hebben gespeeld, is bijna al het loopwerk, dat verricht moest worden op het veld, door mij gedaan voor jou. Dat zijn nou net die drie jaren die jij aan jouw carrière hebt kunnen toevoegen. Ik vrees eerlijk gezegd dat het net andersom was", vervolgt Slot lachend.

“Ik hoop dat je de komende wedstrijden met Zwolle op een geweldige manier gaat afsluiten. Heel veel succes de komende weken en gefeliciteerd met een geweldige carrière. De beker winnen, de Johan Cruijff Schaal winnen, een keer kampioen, nog een keer promoveren, zoveel wedstrijden voor PEC Zwolle kun je enorm trots op zijn", aldus de oefenmeester van Feyenoord.

Wim Kieft stoorde zich maandagavond in Veronica Offside aan Arne Slot: "Feyenoord is uiteindelijk zijn tweede keus". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.