Terug

Volg Vandaag Inside

'Slot sprak met Berghuis: nieuwe, innovatieve aanpak in De Kuip'

'Slot sprak met Berghuis: nieuwe, innovatieve aanpak in De Kuip'

23 feb 2021, 21:23

Martijn Krabbendam komt vandaag met opmerkelijk nieuws in de Dick Voormekaar-podcast: Arne Slot zou in het ‘geheim’ een bezoek hebben gebracht aan De Kuip. Daar zou hij hebben gesproken met aanvoerder Steven Berghuis.

Berghuis zou deze zomer voor slechts vier miljoen euro kunnen vertrekken maar Slot lijkt de aanvaller toch nog een jaar binnen boord te willen houden. ‘Ik denk – en dat merk je ook wel een beetje als je mensen rondom Berghuis spreekt – dat ze eigenlijk een beetje tot elkaar veroordeeld zijn.’

‘Er komt nu een trainer, die precies wil gaan doen waar hij altijd een beetje om loopt te zeuren: innovatief, hij krijgt videobeelden totdat hij er zelf helemaal gek van wordt… Dus dat wordt een hele andere aanpak: modern, innovatief, dat wilde hij graag en dat gaat dus ook gebeuren. Voor hem ook de reden om te zeggen: ik blijf.’

‘Vier miljoen is een hoop geld voor Feyenoord, maar tegelijkertijd halen ze nóóit de kwaliteit terug die Berghuis wel heeft. En je moet die Arne Slot wel iets geven’, zo sluit Krabbendam af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.