Terug

Volg Vandaag Inside

'Slot schijnt zijn woord te hebben gegeven aan Feyenoord, hij blijft'

'Slot schijnt zijn woord te hebben gegeven aan Feyenoord, hij blijft'

17 apr 2023, 13:02

Hugo Borst claimt goed nieuws te hebben voor supporters van Feyenoord. Volgens Borst is Arne Slot ook volgend seizoen trainer van de Rotterdamse club.

Dat schrijft hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad. Ondanks dat zijn stuk niet over Feyenoord gaat, sluit hij af met het nieuws over Slot. “Ik ga het vanaf hier over Arne Slot hebben over wie ik goed nieuws denk te hebben. Slot schijnt zijn woord te hebben gegeven aan Dennis te Kloese, algemeen directeur van Feyenoord. Arne blijft trainer volgend jaar”, claimt Borst.

Slot heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2025, maar werd de afgelopen weken gelinkt aan verschillende clubs in de Premier League. Zo zouden Tottenham Hotspur, Crystal Palace en West Ham United de 44-jarige oefenmeester graag willen vastleggen.

Waar Borst zijn informatie over Slot vandaan heeft, is niet duidelijk. Geen enkel ander medium heeft het nieuws bevestigd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.