Terug

Volg Vandaag Inside

Slot over gesprek met AZ-directie: 'Dertig seconden later stond ik buiten'

Slot over gesprek met AZ-directie: 'Dertig seconden later stond ik buiten'

6 feb 2021, 15:15

Arne Slot is volgend seizoen de nieuwe trainer van Feyenoord. De voormalig coach van AZ wilde zijn contract verlengen, maar kreeg echter geen aanbieding van de club.

Slot heeft lang moeten wachten op een nieuwe aanbieding van AZ. ‘Na het succesvolle seizoen dat helaas vanwege corona werd afgebroken, stond ik er voor open om mijn contract open te breken en voor meerdere jaren te verlengen’, vertelt Slot in een uitgebreid interview met De Telegraaf.

Uiteindelijk besloot Slot om verder te gaan kijken. ‘Ik heb daarnaast aangegeven dat het voor mij onwenselijk was om het nieuwe seizoen met een aflopend contract in te gaan. Maar ik heb lang moeten wachten op een concreet voorstel van AZ.’

Toen Slot in onderhandeling was met de Rotterdammers, werd dat hem niet in dank afgenomen door AZ. De 42-jarige trainer werd nadat het nieuws bekend werd, diezelfde dag nog ontslagen. ‘Dus op het moment dat Feyenoord écht doorpakte, maakte ik dezelfde afweging. Ik hecht er waarde aan te zeggen dat ik nooit heb gelogen. Op het moment dat me de vraag werd gesteld of ik met Feyenoord in gesprek was, heb ik direct ’ja’ geantwoord en dertig seconden later stond ik buiten.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.