Terug

Volg Vandaag Inside

Slot over fitheid Jahanbakhsh: 'Hij was na 20 minuten behoorlijk uitgeput'

Slot over fitheid Jahanbakhsh: 'Hij was na 20 minuten behoorlijk uitgeput'

25 juli 2021, 14:50

Alireza Jahanbakhsh maakt zondagmiddag zijn officieuze debuut voor Feyenoord. Trainer Arne Slot laat weten dat de aanvaller in het oefenduel met Paok Saloniki de gehele tweede helft zal spelen.

'Jahanbakhsh heeft deze week voor het eerst getraind, dus hij gaat in de tweede helft 45 minuten spelen', vertelt Slot voor de wedstrijd tegen PAOK in gesprek met ESPN. 'Het zag er op de trainingen goed uit wat hij liet zien.'

De 27-jarige aanvaller heeft nog een lange weg te gaan op fysiek gebied. 'Afgelopen donderdag speelde hij toen wij in Kosovo waren mee met de beloften in een elf tegen elf. Dan heb ik het over een trainingspartij. Hij gaf daarna bij me aan dat hij na twintig minuten behoorlijk uitgeput was. Dat geeft aan dat er fysiek nog wel wat stappen bij hem gezet moeten worden.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.