Terug

Volg Vandaag Inside

Slot opvolger Van 't Schip bij Ajax? 'Dan is 'ie zijn leven niet zeker in Nederland'

28 mrt 2024, 20:11

Valentijn Driessen en Johan Derksen hebben zich woensdagavond in Vandaag Inside uitgelaten over de trainerspositie van Ajax voor komend seizoen. Zie video hierboven.

Al geruime tijd doen verschillende namen de ronde in de voetbalwereld, waaronder die van Pascal Jansen, Frank de Boer en Pepijn Lijnders, als potentiële kandidaten voor de functie. Valentijn ziet het in ieder geval nooit gebeuren dat Feyenoord-trainer Arne Slot de overstap maakt naar de aartsrivaal. "Dan is 'ie zijn leven niet zeker in Nederland", zegt de chef voetbal van De Telegraaf onder meer in de video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.