Terug

Volg Vandaag Inside

Slot lacht vraag over Spurs weg: 'Next question'

Slot lacht vraag over Spurs weg: 'Next question'

19 mei 2023, 15:23

Arne Slot heeft Feyenoord dit seizoen voor het eerst sinds 2017 weer landskampioen gemaakt. En dat blijft niet onopgemerkt in het buitenland. De geruchten dat hij kandidaat nummer één zou zijn bij Tottenham Hotspur worden steeds hardnekkiger.

Ook op de persconferentie in aanloop naar FC Emmen-Feyenoord kreeg de jonge trainer er weer een vraag over, ditmaal of hij al met de Spurs heeft gepraat. "Zal ik dan maar één keer in het Engels antwoorden? Next question", antwoordde hij met een grote grijns.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.