Terug

Volg Vandaag Inside

Slot: ‘Ik zou best een soort Arsène Wenger kunnen worden bij Feyenoord’

Slot: ‘Ik zou best een soort Arsène Wenger kunnen worden bij Feyenoord’

8 jan 2024, 10:11

Arne Slot vertelt in een uitgebreid interview met Voetbal International dat hij het nog heel erg naar zijn zin heeft bij Feyenoord en dat hij het niet uitsluit ooit nog een soort Arsène Wenger te worden bij de club.

Slot ziet zichzelf niet zomaar vertrekken uit Rotterdam. "Ik heb nu geen enkele aanleiding te denken dat mijn toekomst er anders uit komt te zien. Er speelt niks, er is geen belangstelling en ik ben bezig met Feyenoord. Ik snap dat mensen denken dat ik hier nu zo lang zit en dat ik veeleisend ben. Dus moet ik wel blijven aanvoelen of spelers het leuk vinden en ze erachter staan. Ik heb het gevoel dat ze dat doen, krijg geen andere signalen. De reacties van spelers die laten weten graag onder me te werken, die houden van het voetbal dat we spelen, geeft mij juist heel veel energie."

“Ik zou best een soort Arsène Wenger kunnen worden bij Feyenoord.” Wenger was bijna 22 jaar hoofdtrainer van Arsenal. Hij werd tijdens zijn loopbaan bij de Engelse club drie keer kampioen, won zeven keer de FA Cup en zeven keer de Supercup.

Pas wanneer Slot echt het gevoel zou krijgen dat mensen het minder beginnen te vinden, zou hij zijn consequenties trekken. “Dat punt is nog lang niet bereikt. Denk ik. Ik heb het nog heel goed naar mijn zin bij Feyenoord en haal nog steeds voldoening uit de uitdagingen die we hier hebben en het ontwikkelen van spelers en het team. Na iedere thuiswedstrijd, als ik vanuit de trainerskamer de supporters blij de trappen af hoor lopen, omdat ze weer vermaakt zijn, krijg ik die bevestiging", besluit Slot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.