Terug

Volg Vandaag Inside

Slot geïrriteerd na puntenverlies: 'Ze hoeven maar naar onze zestien te kijken en het is een goal'

Slot geïrriteerd na puntenverlies: 'Ze hoeven maar naar onze zestien te kijken en het is een goal'

14 jan 2024, 21:15

Arne Slot maakte na het onnodige puntenverlies tegen NEC in de Eredivisie (2-2) een aangeslagen indruk. "Ze hoeven maar naar onze zestien meter te kijken en ze maken een doelpunt. Dat is wat mij elke keer irriteert", zei hij tegen ESPN.

Feyenoord was voor rust veel beter en leidde na een half uur al met 2-0. Kort voor rust liet Quinten Timber een grote kans op een derde treffer liggen. NEC sloeg in blessuretijd via Dirk Proper, die op de juiste plek stond na een vrije trap, wel toe. "Het was echt een van de eerste keren dat ze ook maar in de buurt van onze zestien kwamen. Wij waren aan het kijken naar de eerste kopbal, van Koki Ogawa. Daardoor waren we te laat voor de tweede bal. De tussenstand deed geen recht aan de veldverhoudingen."

Middenvelder Magnus Mattsson verraste Feyenoord-keeper Justin Bijlow in de 53e minuut met een schot van afstand. "Daarna speelden we een hele moeilijke wedstrijd. En ik kon geen spits inbrengen." De coach doelde daarmee op de afwezigheid van Ayase Ueda, die met Japan meedoet aan de Azië Cup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.