Terug

Volg Vandaag Inside

Slot: 'Als een club 60 miljoen biedt voor Giménez, ga ik er niet voor liggen'

Slot: 'Als een club 60 miljoen biedt voor Giménez, ga ik er niet voor liggen'

10 jan 2024, 09:38

Arne Slot weet dat Santiago Giménez lastig te behouden is voor Feyenoord, als er een goed bod voorbij komt. Dat vertelt hij in gesprek met Voetbal International. De Mexicaanse spits was in de eerste seizoenshelft al achttien keer trefzeker voor de Rotterdammers.

"Stel dat er nu een club komt voor Santiago Giménez die zestig miljoen euro biedt en de club gaat akkoord, dan ga ik er niet voor liggen," aldus Slot. "Dat kan ik niet eens. Als het goed is voor Feyenoord en de speler wil het graag, wat zou ik dan tegenstribbelen?"

Hetzelfde geldt voor Mats Wieffer, als het aan Slot ligt: "Ramiz Zerrouki zit er nu al zo dicht tegenaan, dat we de zekerheid hebben dat we met hem ook al een hele goede vervanger in huis hebben, mocht Wieffer vertrekken. Dat is een voordeel én een bevestiging dat we als club stappen blijven maken, alleen ziet de buitenwereld ons boven of naast PSV en Ajax zweven, terwijl we financieel nog steeds achterlopen op die clubs."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.