Terug

Volg Vandaag Inside

Slordig Italië in extra tijd langs Polen

Slordig Italië in extra tijd langs Polen

15 okt 2018, 00:48

CHORZOW (ANP) - Italië heeft in de Nations League de eerste overwinning behaald. Het derde groepsduel met Polen leverde een benauwde zege op: 0-1. Cristiano Biraghi maakte in de extra tijd in Chorzow het verlossende doelpunt.

Italië liet legio kansen onbenut. In de eerste helft stond de lat twee keer een Italiaanse treffer in de weg. Na de rust bleef de ploeg van bondscoach Roberto Mancini slordig en onfortuinlijk in de afronding. Biraghi gleed in blessuretijd van dichtbij alsnog de bal in het net.

Italië speelde eerder thuis gelijk tegen Polen (1-1) en verloor met 1-0 van Portugal, dat leidt in groep 3 van divisie A met zes punten uit twee duels. Italië staat tweede met vier punten uit drie duels. Polen, dat donderdag in Chorzow ook al met 2-3 verloor van Portugal, is laatste met één punt uit drie wedstrijden en kan degradatie niet meer ontlopen.

Italië kwam afgelopen woensdag in de oefeninterland tegen Oekraïne niet verder dan 1-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.