Terug

Volg Vandaag Inside

Slordig Ajax verspeelt dure punten tegen hardwerkend Heracles Almelo

Slordig Ajax verspeelt dure punten tegen hardwerkend Heracles Almelo

30 okt 2021, 00:00

Ajax heeft voor de derde keer dit seizoen punten verspeeld in de Eredivisie. De koploper bleef in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo steken op een gelijkspel (0-0). Ajax speelde eerder gelijk bij FC Twente (1-1) en verloor van FC Utrecht (0-1).

Ajax zag de voorsprong op het als tweede geklasseerde PSV slinken tot 2 punten. Feyenoord heeft voorlopig 7 punten minder, maar ook twee duels minder gespeeld.

Ajax benaderde in de regen in Almelo niet het niveau van de laatste duels met Borussia Dortmund (4-0) en PSV (5-0). De formatie speelde slordig en miste vooral voor rust enkele goede kansen. Antony, Jurriën Timber en Sébastien Haller kwamen toen niet tot scoren.

Heracles beperkte zich vooral tot verdedigen, maar werd ook tweemaal gevaarlijk. Delano Burgzorg zag de vrijstaande Rai Vloet over het hoofd en Noah Fadiga stuitte op doelman Remko Pasveer. Dusan Tadic kreeg in de slotfase nog een grote kans om Ajax alsnog aan een zege te helpen, maar doelman Janis Blaswich wist de kopbal van de Serviër te keren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.