Terug

Volg Vandaag Inside

Sloetski: overstap naar Sporting is roddel

Sloetski: overstap naar Sporting is roddel

3 nov 2018, 20:09

EINDHOVEN (ANP) - Vitesse hoeft niet bang te zijn dat trainer Leonid Sloetski vertrekt. Volgens Portugese media onderhandelt de Russische trainer met Sporting Portugal, dat op zoek is naar een opvolger voor de ontslagen José Peseiro. Daar is volgens Sloetski echter niets van waar, zei hij zaterdag vlak voor de competitiewedstrijd tegen PSV bij FOX Sports.

,,Het zijn roddels. Ik concentreer me op een heel belangrijke wedstrijd. Ik heb een contract voor twee jaar bij Vitesse en wil het hier graag goed doen'', zei Sloetski, die in de zomer naar Arnhem kwam als opvolger van Henk Fraser. Het elftal van de Russische trainer staat in de eredivisie op de vijfde plaats. ,,Alleen als onze eigenaar me ontslaat, ga ik ergens anders heen. Maar dit zijn roddels, niet meer dan dat. Ik blijf bij Vitesse, voor 100 procent.''

De 47-jarige Sloetski werd als trainer van CSKA Moskou drie keer kampioen van Rusland en had ook een tijdje de nationale ploeg onder zijn hoede. Een Engels avontuur bij Hull City eindigde al snel in ontslag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.