Terug

Volg Vandaag Inside

 Sloetski over band met Hans Kraay jr: 'Liefde op het eerste gezicht'

Sloetski over band met Hans Kraay jr: 'Liefde op het eerste gezicht'

3 feb 2021, 10:02

Leonid Sloetski bewaart mooie herinneringen aan de interviews met Hans Kraay jr. De Russische trainer en Hansie Hansie zorgden, in de periode van Sloetski bij Vitesse, voor een aantal leuke momenten op ESPN.

‘Ik heb wat interviews gehad met Hans, en elk interview was erg gek’, blikt Sloetski terug in gesprek met

433nl

. ‘Ik denk dat we elkaar niet altijd even goed begrepen, of misschien was het wel liefde op het eerste gezicht, lacht de trainer.

Sloetski, die tussen 2018 en 2019 aan het roer stond bij Vitesse, volgt zijn oude ploeg nog altijd op de voet. ‘Ik heb helaas niet de tijd om elke wedstrijd live te kijken, maar ik bekijk de hoogtepunten en heb nog steeds contact met spelers en de staf. Ik mis Nederland en Vitesse heel erg.’

Sloetski vertrok in 2019 wegens teleurstellende resultaten uit Arnhem. In december van datzelfde jaar tekende de Rus een vijfjarig contract bij Roebin Kazan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.