Terug

Volg Vandaag Inside

Sleegers scoort voor AS Trencin

Sleegers scoort voor AS Trencin

23 aug 2018, 22:56

ZILINA (ANP) - In de eerste wedstrijd tegen AEK Larnaca in de play-offs voor de groepsfase van de Europa League heeft AS Trencin genoegen moeten nemen met een gelijkspel. De thuiswedstrijd, gespeeld in Zilina, eindigde in 1-1. Oud-Feyenoorder Joey Sleegers opende in de 55e minuut de score voor de ploeg van coach Ricardo Moniz. Voor de Cypriotische club kwam de Spanjaard Acoran tot scoren. De return is volgende week.

AS Trencin schakelde vorige week Feyenoord in de derde voorronde uit. De Rotterdamse ploeg verloor met 4-0 in Slowakije en bleef daarna in De Kuip op 1-1 steken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.