Terug

Volg Vandaag Inside

'Slechts één Europees land maakt meer kans op wereldtitel dan Oranje'

'Slechts één Europees land maakt meer kans op wereldtitel dan Oranje'

29 sep 2022, 21:26

Alleen Spanje, Brazilië en Argentinië hebben volgens The Guardian meer kans dan Oranje op de wereldtitel in Qatar. De Britse krant heeft een ranglijst gemaakt met de landen die zij momenteel het sterkst vinden.

Nederland staat op deze zogenaamde 'Power Ranking' vierde achter Spanje. De twee Zuid-Amerikaanse reuzen Brazilië en Argentinië staan op nummer één en twee. Op basis van de goede recente resultaten vinden de Britten Oranje een gevaarlijke outsider voor de titel.

"Wordt dit de grande finale van Louis van Gaal? Hij heeft een uitgebalanceerde ploeg samengesteld die levendig voetbal speelt. Misschien zijn ze voor doelpunten iets te veel afhankelijk van Memphis Depay, maar deze ploeg doet denken aan die van 2014", aldus The Guardian.

In 2014 haalde Oranje de halve finale van het WK. In die halve finale was Argentinië na penalty's te sterk voor het Nederlands elftal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.