Terug

Volg Vandaag Inside

Slechte voortekenen voor Messi & co: Drake zet 1 miljoen dollar op Argentijnen

Slechte voortekenen voor Messi & co: Drake zet 1 miljoen dollar op Argentijnen

18 dec 2022, 14:35

Rapper Drake heeft één miljoen dollar ingezet op de WK-winst van Argentinië en dat zou nog weleens slecht kunnen uitpakken voor Lionel Messi en zijn landgenoten. Drake slaat namelijk nog weleens de plank flink mis met het gokken op sportwedstrijden.

Zo verloor de recordbrekende artiest onlangs nog twee miljoen dollar toen hij dacht dat UFC-vechter Israel Adesanya zijn titel met succes zou verdedigen tegen Alex Pereira, maar hij verloor. De Canadees zette ook zo'n 690.000 dollar in op een zege van FC Barcelona tegen Real Madrid en winst van Arsenal op Leeds United, maar ook dat verliep niet geheel volgens plan. Ook verloor de rapper eerder dit jaar nog bijna 250.000 dollar toen Max Verstappen weer eens een Grand Prix op zijn naam schreef.

Als klap op de vuurpijl poseerde Drake ook nog met landgenoot Alphonso Davies voorafgaand aan het WK, als geluksbrenger voor Canada. De Canadezen verloren alle drie de groepsduels. De Drake-vloek lijkt echt te bestaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.