Terug

Volg Vandaag Inside

Slecht nieuws voor René: Harry Mens draagt stokje over aan dochter

Slecht nieuws voor René: Harry Mens draagt stokje over aan dochter

22 dec 2022, 22:50

Harry Mens (75) gaat vanaf komend jaar zijn werk als presentator van het programma Business Class afbouwen tot aan zijn pensioen. Dat betekent slecht nieuws voor groot fan René van der Gijp, die altijd smakelijk kan lachen om de interviews van de makelaar met Willem van Hanegem en wijnkoper Wietze Snaak.

Harry wil vanaf komend jaar vaker weekendjes weg en dat gaat moeilijk in combinatie met zijn programma op de zondagochtend. Zijn opvolger staat al klaar: dochter Suze Mens. Harry gaat met de feestdagen een weekje met vakantie, waardoor zijn dochter al op eerste kerstdag voor het eerst te zien is. "Dat gaat in het nieuwe jaar wel wat vaker gebeuren, verwacht ik", voorspelt Harry in gesprek met De Telegraaf.

Van een definitief afscheid is nog geen sprake, zegt de vriend van de show. En over de continuïteit van het programma maakt hij zich geen zorgen: "Want Suze neemt het moeiteloos van me over. Al twintig jaar doet ze op locatie interviews. De algehele presentatie is haar wel toevertrouwd".

Onder meer D66-minister Sigrid Kaag, BBB-leider Caroline van der Plas en wijnkoper Wietze zijn te gast in de eerste aflevering van Suze, die wordt uitgezonden op eerste kerstdag. "Ik zal het anders doen dan mijn vader. Wij zijn twee totaal verschillende mensen. Ik heb me voorgenomen om mijn gasten ruim baan te geven. Ik wil graag dat ze op hun gemak hun verhaal kunnen doen", aldus Mens junior.

Onlangs liet René in Vandaag Inside nog een momentje zien van Harry Mens in Business Class. Kijk het fragment hieronder terug.

René geniet opnieuw van Harry Mens: 'Hij levert altijd!'
1:17
René geniet opnieuw van Harry Mens: 'Hij levert altijd!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.