Terug

Volg Vandaag Inside

Slecht nieuws voor liefhebbers van de bamischijf: tekort aan de populaire snack dreigt

Slecht nieuws voor liefhebbers van de bamischijf: tekort aan de populaire snack dreigt

16 mei 2023, 17:12

Slecht nieuws voor fans van de bamischijf: de populaire snack dreigt op te raken, zo weet RTL Nieuws te melden. Er zijn te weinig fabrikanten, terwijl de snack populairder en populairder wordt.

Het is voor liefhebbers van de bamischijf - waaronder Jan Boskamp - te hopen dat het probleem snel wordt opgelost. Wat daarvoor moet zorgen is de bouw van een extra fabriek.

Als de bouw van die fabriek voltooid is, beschikt Elite Snacks, de grootste bamischijf-fabrikant van Nederland, over een drie keer zo grote vries- en opslagcapaciteit. De vriescapaciteit wordt opgewaardeerd van 1200 naar 3600 snacks per uur, wat ervoor moet zorgen dat het dreigende tekort in de kiem wordt gesmoord. "Dan ga ik ervan uit dat we binnen afzienbare tijd voldoende kunnen maken voor Nederland en misschien nog wel een beetje meer", aldus Harry Niemeijer, eigenaar van de fabrikant.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.