Terug

Volg Vandaag Inside

Slavia Praag publiceert hoopvolle foto van Ihattaren: 'Enkele kilo's afgevallen en spiermassa gewonnen'

8 jan 2024, 17:53

Mohamed Ihatarren werkt momenteel keihard aan mogelijk zijn laatste kans om terug te kunnen keren in het profvoetbal. De 21-jarige middenvelder heeft tot het einde van het seizoen een contract getekend bij Slavia Praag, waar trainer Jindrich Trpisovsky positief te spreken is over Ihattaren.

Ihattaren werkte de afgelopen tijd een individueel trainingsprogramma af onder leiding van personal trainer Nicolas St. Maurice in Dubai, die onder meer ook training gaf aan Karim Benzema. "In een maand tijd heeft Ihattaren veel gewerkt, is hij enkele kilo's afgevallen en volgens tests heeft hij ook veel spiermassa gewonnen", zegt coach Trpišovský tegenover het Tsjechische iSport.cz. "Het is een gok, maar dat wisten we, we zijn er op in gegaan."

"Ihattaren is een paar procent verder, hij heeft een individueel plan dat hij al een hele maand volgt en dat in januari verder zal doen", vervolgt Trpisovsky. "Hij zal dagelijks samenwerken met fitnesstrainers. Het plan is dat we hem in conditie en kracht op een niveau moeten krijgen zodat hij mee kan trainen met de A-ploeg, wat op dit moment nog niet het geval is."

(Tekst gaat verder onder de foto.)

Ihattaren (links) in de kleedkamer van Slavia Praag. Beeld: Instagram Slavia Praag.

Ihattaren (links) in de kleedkamer van Slavia Praag. Beeld: Instagram Slavia Praag.

Ihattaren wordt door Trpisovsk volledig betrokken in het groepsproces van het eerste elftal van Slavia Praag richting de tweede seizoenshelft, maar of Ihattaren binnenkort al klaar is voor zijn debuut? "Ik wil nu niets voorspellen, het zal veel over hem gaan. Wij zouden graag willen dat hij aan het einde van de wintertraining in ieder geval iets kan doen bij de A-ploeg", aldus de hoofdtrainer van Slavia Praag.

Eerder In Veronica Offside werd er gereageerd op de transfer van Ihattaren naar Slavia Praag. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.