Terug

Volg Vandaag Inside

'Slavia Praag gaat contract van Ihattaren ontbinden'

11 mrt 2024, 16:28

Het avontuur van Mohamed Ihattaren bij Slavia Praag zit er mogelijk alweer op. Bronnen melden aan het Tsjechische iSport.cz dat de club het contract van de 22-jarige linkspoot gaat ontbinden.

Ihattaren kreeg bij Slavia Praag opnieuw de kans om zijn carrière een nieuw leven in te blazen. Hij werkte de afgelopen tijd een individueel trainingsprogramma af onder leiding van personal trainer Nicolas St. Maurice in Dubai, die onder meer ook training gaf aan Karim Benzema. Ihattaren viel een aantal kilo's in vet af en kreeg er extra kilo's in spiermassa bij. Desondanks gaat Slavia toch het contract met hem ontbinden.

Het Tsjechische iSport.cz schrijft het volgende: "Begin december tekende hij een contract, met de overtuiging dat hij fysiek en mentaal in vorm zou raken en het aanvallende niveau van Slavia zou verhogen. Maar volgens onze bronnen ziet het er momenteel niet rooskleurig uit. ‘Het contract wordt beëindigd’, aldus onze bronnen."

Eerder in De Oranjewinter reageerde Jack van Gelder op het nieuws over Mohamed Ihattaren, die werd vervolgd voor een mishandeling op 11 februari 2023. Daarnaast zal hij ook worden aangeklaagd voor een poging tot uitlokking van bedreiging op 7 oktober 2022. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.