Terug

Volg Vandaag Inside

Slavia Praag-Feyenoord en PSV-Sturm Graz donderdagavond LIVE te zien bij Veronica

Slavia Praag-Feyenoord en PSV-Sturm Graz donderdagavond LIVE te zien bij Veronica

25 nov 2021, 16:15

Vanavond komen er weer vier Nederlandse ploegen in actie in Europa. Feyenoord, AZ en Vitesse spelen in de Conference League, PSV is actief in de Europa League. De duels Slavia Praag-Feyenoord en PSV-Sturm Graz zijn donderdagavond LIVE te zien bij Veronica. De wedstrijden Jablonec-AZ en Stade Rennais-Vitesse zijn later op de avond in samenvatting te bekijken.

Feyenoord kan zich in groep E van de Conference League verzekeren van de eindzege in de poule. De voorbeschouwing van het duel met Slavia Praag begint om 18:00 uur, de aftrap is om 18:45 uur. Een gelijkspel in Tsjechië volstaat voor een plaats bij de laatste zestien.

Na het duel van Feyenoord is de wedstrijd PSV-Sturm Graz LIVE te zien bij Veronica. De Eindhovenaren moeten in eigen huis winnen om uitzicht te blijven houden op overwintering in de Europa League. Het duel begint om 21:00 uur.

Na de wedstrijd PSV-Sturm Graz zijn er samenvattingen van Jablonec-AZ, Stade Rennais-Vitesse en van alle andere wedstrijden in de Europa en Conference League te zien. In de studio zijn Wilfred Genee, Johan Derksen en Wim Kieft aanwezig.

Een Europese avond met volop Nederlandse ploegen in actie dus! Vanaf 18:00 uur te zien bij Veronica!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.