Terug

Volg Vandaag Inside

Slachtoffer van Berghuis-tackle haalt via Instagram hard uit: 'Ik ken je niet, maar...'

1 dec 2023, 19:13

Joaquín Correa heeft via Instagram uitgehaald naar Steven Berghuis. De speler van Olympique Marseille was donderdagavond in het Europa League-duel met Ajax (4-3) het slachtoffer van de overtreding van Berghuis, waarvoor de Ajacied een rode kaart kreeg.

Correa, die dit seizoen door Olympique Marseille wordt gehuurd van Inter, moest geblesseerd het veld verlaten na de tackle van Berghuis. "Ik weet niet waar je het lef vandaan haalt om na de wedstrijd over de rode kaart te praten, terwijl je niet eens je excuses aan me hebt aangeboden of gevraagd hebt hoe het met me ging", schrijft Correa in een aantal stories op Instagram. "We zijn collega's en we moeten altijd respect voor elkaar hebben: "We zien elkaar snel."

Steven Berghuis liet zich na de wedstrijd in gesprek met Noa Vahle uit over zijn rode kaart tegen Olympique Marseille. De aanvaller vond het persoonlijk zelfs geen gele kaart. Bekijk het interview van Berghuis terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.