Terug

Volg Vandaag Inside

Slachtoffer doet zijn verhaal: 'Virgil van Dijk heeft mijn carrière verwoest'

Slachtoffer doet zijn verhaal: 'Virgil van Dijk heeft mijn carrière verwoest'

27 mrt 2021, 17:09

Michael Ngoo, voormalig toptalent uit Engeland, heeft Virgil van Dijk na ruim zeven jaar vergeven van een horrortackle. Van Dijk blesseerde Ngoo zwaar aan zijn enkel.

In 2014 speelde Van Dijk namens Celtic tegen Kilmarnock en raakte hij keihard de enkel van Ngoo. 'Voordat ik de eerste operatie aan mijn enkel moest ondergaan, zei de specialist dat ik nooit meer profvoetbal zou spelen als het mis zou gaan. Ik heb een heel slechte tijd doorgemaakt', vertelt de spits in gesprek met Planet Football.

Ngoo was een lange periode niet in staat om de Nederlander te vergeven. 'Van Dijk bood destijds zijn excuses aan via John Guidetti, een vriend van mij, die destijds was verhuurd aan Celtic. Die kon ik toen niet accepteren, maar nu wel. Hij heeft ontzettend veel schade aangericht, maar ik neem het hem niet meer kwalijk. Van Dijk heeft de loopbaan die ik had kunnen hebben vernietigd, maar ik wist dat het goed zou komen.'

Inmiddels speelt Ngoo in de middenmoot van Cyprus. De aanvaller wist in dit seizoen nog geen doelpunt te maken, maar is in ieder geval weer fit om te kunnen spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.