Terug

Volg Vandaag Inside

Sky Sports: 700 miljoen voor lage divisies

Sky Sports: 700 miljoen voor lage divisies

19 nov 2018, 21:41

LONDEN (ANP) - Sky Sports blijft ook de komende vijf jaar de wedstrijden van de Engelse Football League uitzenden. De abonneezender betaalt bijna 700 miljoen euro voor de televisierechten van de drie profcompetities onder de Premier League. Dat is zo'n 35 procent meer dan de vorige deal.

Sky Sports brengt vanaf volgend seizoen jaarlijks 138 competitiewedstrijden en vijftien wedstrijden in de League Cup op televisie. Ook de vijftien duels in de play-offs, inclusief de drie finales zijn opgenomen in het nieuwe contract.

Sky Sports is ook in het bezit van de meeste televisierechten voor de Premier League, zo werd in het voorjaar al bekend. De belangrijkste Engelse profcompetitie ontvangt de komende drie jaar ruim 5 miljard voor het totale mediapakket.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.