Terug

Volg Vandaag Inside

Sjors Ultee mag aanblijven als trainer van Fortuna

Sjors Ultee mag aanblijven als trainer van Fortuna

2 dec 2020, 16:21

Sjors Ultee is de komende anderhalf jaar hoofdtrainer van Fortuna Sittard. Het bestuur van de Limburgse eredivisionist heeft vertrouwen in de coach die in eerste instantie als interim de in november ontslagen Kevin Hofland opvolgde. Ultee (33) krijgt in Utrechter Robby Alflen een ervaren assistent. De 52-jarige oud-voetballer werkte eerder bij FC Utrecht al samen met zijn stadgenoot.

"Ik ben er heel erg trots op dat de club in mij de geschikte kandidaat ziet voor deze klus. Het is een prachtige uitdaging. Ik heb veel vertrouwen in de groep die er staat en ga er alles aan doen om samen met hen en de stafleden iets moois neer te zetten", zegt Ultee op de website van de club. Fortuna Sittard staat voorlaatste met 3 punten uit tien duels. Met Ultee op de bank werden thuis tegen Feyenoord en uit tegen Vitesse nog geen punten behaald.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.