Terug

Volg Vandaag Inside

Sjachtar en Lyon wijken uit naar Kiev

Sjachtar en Lyon wijken uit naar Kiev

4 dec 2018, 23:43

KIEV (ANP/RTR) - Het Champions League-duel tussen Sjachtar Donetsk en Olympique Lyonnais wordt op 12 december in Kiev gespeeld. De wedstrijd stond gepland in Charkov, maar daar is de krijgswet van toepassing in verband met het conflict met Rusland.

Een dag eerder wordt in het olympisch stadion van Kiev het duel in de Europa League tussen Dinamo Kiev en Jablonec gespeeld. Vorige week trad Arsenal tegen FC Vorskla Poltava ook al in dat stadion aan.

Sjachtar overwintert in de Champions League als het wint, Lyon heeft een gelijkspel nodig om met het al gekwalificeerde Manchester City door te gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.