Terug

Volg Vandaag Inside

Sjaak Swart sneert naar ‘de twee van De Telegraaf’: ‘Hou op!’

Sjaak Swart sneert naar ‘de twee van De Telegraaf’: ‘Hou op!’

3 nov 2022, 12:45

Sjaak Swart is niet te spreken over de aanhoudende kritiek van Valentijn Driessen en Mike Verweij op Daley Blind. Mister Ajax vindt dat de 32-jarige verdediger te hard wordt aangepakt door ‘de twee van De Telegraaf’, zo vertelt hij in de Skiete Willy Podcast

Na een aantal uitstekende jaren maakt Ajax een moeizaam seizoen door. “En als Ajax twee wedstrijden achter elkaar verliest, dan is er paniek”, weet Swart. “Dat is altijd zo geweest en dat moet ook zo zijn bij de topclubs, want het kan niet zo zijn dat je vijf of zes wedstrijden achter elkaar verliest. Dan moet er wat gebeuren.”

Maar volgens Swart zit de pers er ditmaal wel heel kort op bij de Amsterdammers. “Die kraakt alles af. Er zijn er twee bij De Telegraaf... Nou, het is een Amsterdamse krant geloof ik. Het is gewoon niet leuk als je ook spelers persoonlijk gaat aanvallen", doelt de oud-voetballer op Blind, die dit seizoen het mikpunt van kritiek is. "Dat vind ik belachelijk. Het is een mooie speler, maar op een gegeven moment gaat er iets weigeren. Hij heeft ook pech gehad met zijn hart. Op een gegeven moment moet iedereen afbouwen, maar je moet niet zo kraken en doen alsof hij in de weg loopt bij Ajax. Hou op, dat vind ik niet leuk."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.