Terug

Volg Vandaag Inside

Sjaak Swart reageert op transfer Van de Beek: 'Hele emotionele avond'

Sjaak Swart reageert op transfer Van de Beek: 'Hele emotionele avond'

3 sep 2020, 21:32

Deze week werd duidelijk dat Donny van de Beek zal gaan verhuizen naar Manchester United. Van de Beek liep maarliefst twaalf jaar rond bij Ajax en bouwde een bijzondere band op met Sjaak Swart. De transfer was voor Mister Ajax dan ook een emotionele gebeurtenis.

Sjaak reageert tegenover Voetbalprimeur op de transfer: 'Een mooie avond. Ja, het was heel emotioneel, zeker voor de ouders. Die hadden een heel mooi filmpje gekregen en werden door alles en iedereen gebeld, dat was geweldig', zo begint Sjaak. 'Ik heb al vanaf zijn vijftiende met hem gepraat, wat de mogelijkheden zijn om daar te komen.'

Van de Beek is binnenkort wekelijks te zien op Old Trafford en dat is iets waar Sjaak maar al te trots op is. 'Zo zie je hoe het kan gaan, als je foto's van hem ziet, hoe hij in de welpen speelde, mooi dat je zo je best hebt gedaan, en alles ervoor gegeven hebt en je bereikt dit: dat is het mooie voor een voetballer', aldus Swart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.