Terug

Volg Vandaag Inside

Sjaak Swart genadeloos voor amateurs: '9-0 verliezen mag niet in Ajax-shirt'

Sjaak Swart genadeloos voor amateurs: '9-0 verliezen mag niet in Ajax-shirt'

29 okt 2021, 11:49

Sjaak Swart schijnt een voorkeur te hebben voor Ajax als favoriete Nederlandse club. Swart heeft dat echter niet alleen voor de professionele afdeling van de Amsterdammers. In gesprek met de Volkskrant laat 'Mister Ajax' namelijk ook zijn licht schijnen over de prestaties van Ajax Amateurs.

Ajax Amateurs is de amateurtak van de profclub, waarvan de wedstrijden worden gespeeld op Sportpark De Toekomst. Donderdagavond mochten de amateurs van Ajax het opnemen tegen de profs van SC Cambuur voor de strijd om de TOTO KNVB Beker. Uiteindelijk werden de Amsterdammers van het veld geveegd op het trainingscomplex, maar bleef de schade beperkt (0-5).

Afgelopen weekend maakten de amateurs het wél veel te bond in de Derde Divisie, volgens Sjaak Swart. Sportlust '46 was daarin veel te sterk voor de Amsterdamse formatie (9-0). Mister Ajax vindt het niet kunnen dat de amateurs met zulke uitslagen van het veld gaan. 'Ik snap niet wat daar aan de hand is. Ik vind: als jij dat Ajax-shirt draagt dan mag je niet met 9-0 verliezen. Dat kan niet', aldus Swart meedogenloos over de amateurs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.