Terug

Volg Vandaag Inside

Sjaak Swart doet oproep aan Ihattaren: 'Ga lekker voetballen, je kan één van de beste worden!'

9 sep 2022, 09:43

Sjaak Swart heeft in gesprek met Vandaag Inside een oproep gedaan aan Mohamed Ihattaren. De 20-jarige middenvelder ontbreekt al enige tijd in de selectie van Ajax en werd door de Amsterdamse club niet ingeschreven voor de Champions League.

"Ik hoop dat Ihattaren hoort wat ik zeg," begint Swart zijn oproep aan Ihattaren. "Ga nou lekker voetballen! Je kan voetballen, je kan één van de beste worden! We zijn blij met je, dus laat het zien. En ga geen gekke, andere dingen doen. Ik help je, en er zijn er nog veel meer, zoals Vanenburg. Dus heel graag: ga lekker voetballen," aldus Mister Ajax.

Ihattaren wordt dit kalenderjaar gehuurd door Ajax van Juventus en de Amsterdamse club kan hem vervolgens definitief overnemen.

Sjaak Swart reageerde in gesprek met Vandaag Inside ook op de overtuigende 4-0 zege van Ajax op Rangers in de Champions League en gaf zijn mening over onder andere Mohammed Kudus, Calvin Bassey en Alfred Schreuder. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.